Kedves Adrienn! Nagyon szépen köszönjük a szíves vendéglátást. Szívhez szóló és megható szavakat hallottunk, nagyon megérintett. További sikereket, szeretetteljes jövőt kívánunk!

Sági Anita 2018.04.28

Köszönjük szépen a finom borokat és a kedvességet Janinak és a családnak. Minden jót, erőt egészséget kívánunk a jövőben is!

Balázs Pali 2017.09.14.

Kedves Adri! Harmadszor vagyunk nálatok, de mindig kapunk valami meglepetést. Szeretnénk minél többször eljutni a pincészetetekbe. Csak így tovább, büszke vagyok Rád!

Kálóczy Zsuzsi

Kedves Takács Család! Kösözönjük ezt az egyedi élményt, a megismételhetetlen ízeket. Az ételek és a borok ízére évek múlva i sörömmel gondolunk majd vissza és reméljük,hogy megismételhetjük!

Sólyom Láng Rudolf Vadászegyesület 2018.06.02.

Az Orosz-Magyar űrrepülés 35. évfordulója alkalmából látogattuk meg a Takács pincészetet, ahol csodálatos vendéglátás részesei lehettünk. Gratulálunk a fantasztikus, zamatos, illatos borokhoz. A házigazdának nagyon jó egészséget és további sikereket, sok látogatót kívánunk!
Köszönettel:

Farkas Bertalan 2015.05.31.

Kedves Adrienn!
Nagyon szépen köszönjük a szíves vendéglátást és a felénk áradó jószivűséged. Hálás szívvel fogunk visszagondolni erre a csodálatos estére, amit a Securitas Kft csapatának nyújtottál a mai napon!

Securítas Kft 2015.09.08.

Kedves Adrienn!
„Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne!+ Jó volt ismét „haza” érkezni hozzátok! Köszönjük a szép estét és a jő borokat!Isten áldása kísérjen Titeket! Szeretettel a Vaillant csoport.

Vaillant csoport

Drága Adrienn!
Varázslatos estét töltöttünk el nálatok! A szakértelmetek, szenvedélyetek a borászat iránt lenyűgözött mindannyiunkat. Kitűnő borok, remek zsíros deszkák, az autentikus környezet, meleg, barátságos fogadtatás…. ritkán van részünk ekkora kényeztetésben! Baráti szeretettel ölelünk Titeket és további munkátokhoz tengernyi sikert kívánunk!

Egyedi Viktória, Führer Zoltán, Antal Zsuzsa, Riedl Barbi, Moranszki Móni, Bártfainé Papp Anett

Kedves Adrienn!
Köszönjük szépen, hogy ha nem tudjuk, nem vesszük észre rajtad, hogy mennyire fáradt vagy… Ügyes vagy és tehetséges, igaz és kedves meg türelmes. Édesapád is büszke lenne Rád! Bár hamarabb találkoztunk volna…. Keresünk még!

Pethő József

Kedves Takács Család!
Mind az ételekről. mind a borokról csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. Amit ettünk, amit ittunk, mint valami mennyei manna. Csodálatos emlék marad. Remélem ezt az élményt újra átélhetem. Köszönjük szépen a felejthetetlen vendéglátást! UI: természetesség minden szinten – a bor- a pohár – a hely. Köszönjük Éva és Adrienn!!!

Viski Veronika 2015 05 09

Drága Szíveim!
Köszönjük a szíves vendéglátást és a mesét amit a tudás és a vendégszeretet mondatott Veletek!

Ákos és Erika

Szuper borok. Remek házi pogi. Szívélyes vendéglátás. Mindig jó itt lenni.

Csíkszenthy Csaba

Kedves Adrienn!
Úgy gondolom, az ember életének az ad értelmet, ha megtalálja a dolgát a világban, így aztán sosem lesz dolga végezetlen. Neked a bor a dolgod, az a Te utad, múltad, jelened és jövőd. Azt mondják a bornak lelke van…én nem tudom, hogy valóban így van-e, abban ugyanakkor biztos vagyok, hogy a Te boraidon keresztül az ember megtalálja saját lelkét! Isten áldása kísérje munkádat!

2013 04 12

Kedves Adri!
Amikor két és fél éve nálatok jártunk akkor még édesapád örökségét és az Ő szellemét kerestük ebben a pincében. Az Ő szelleme persze még mindig itt van, és soha nem is fog innen eltávozni, viszont most már nem ez a tény határozza meg az itteni hangulatot. Most már ez a pince , ez a bor és ez a tradíció a Tiéd és a tiétek. Kialakult immár az a név, ami nem arról szól, hogy ez a lány Miklós bácsi lánya, hanem ez a lány aki a saját tudása alapján érte el azokat a szakmai sikereket amiről szerényen beszámolt nekünk. A lényeg az, hogy ezúttal is hatalmas élmény volt ez a pér este nálatok, büszke vagyok arra, hogy a barátomnak mondhatlak!
További temérdek sikert kívánunk nektek! Hamarosan újra jövünk!

Lévai Ferkó ás Michelle 2014.10 24

Drága Miklóskám!
Itt vagyunk a kedves feleségeddel Évával és gyönyörű lányoddal, Adriennel. Büszke lehetsz rájuk, hiszen minden erejüket és tudásukat latba vetve igyekeznek azon az úton vezetni ezt a csodálatos pincét ahogy te elindítottad. Minőség, finom ízek és illatok. Vendégszeretet, vendégmarasztalás, a szakma szeretetének kisugárzása elragadó és példaértékű. Nosztalgiázunk…emlékezve az együtt töltött gyönyörű évekre. Sok-sok emlék elevenedik fel.Örülök, hogy kedves lányod Adrienn és hűséges feleséged Éva szeretettel és nagy gondossággal őrzi és viszi tovább örökségedet. Büszke vagyok arra, hogy ennek a családnak a barátja lehetek!

Dr Baranyai Tibor és Erika 2014.11.09

Drága Adrienn!
Olyan jó, de olyan jó, ahogy velünk bántál, hogy erről egy dal jut eszembe. Nálad lenni újra jó lenne… Isten áldja meg a Takács Pincészetet!!!

a 7 muskétás